Seriozitate, promptitudine, profesionalism, experienţa sunt doar cateva dintre caracteristicile care ne încadrează în categoria celor mai bune firme de plasare forțe de muncă în occident din România.

0768456890
muncescineuropa@gmail.com
plasarefortedemunca.com
Facebook: facebook

Politica de confidențialitate

Occident încearcă să protejeze cât mai mult dreptul la intimitate și la imagine al utilizatorilor site-ului. În acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile pe care dumneavoastră le introduceți în baza noastră de date sunt folosite numai în scopurile pe care dumneavoastră le aveți în vedere.
Occident este înregistrată în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal.


1. Noi colectăm informații atunci când te înregistrezi pe site-ul nostru, faci o achiziție, te înscrii la un concurs, și/sau atunci când te deconectezi. Informațiile colectate includ numele, prenumele, domiciliul, numărul de telefon, seria și numărul documentului de identitate, adresa de e-mail, numărul de telefon și/sau cardul de credit, informații în vederea facturării serviciilor (dacă este cazul).
Occident colectează și alte informații demografice care nu vă pot identifica, cum ar fi : vârsta, sexul, interesele dumneavoastră, experiențele în câmpul muncii, etc.
Informațiile personale oferite de dumneavoastră au scopul de a vă servi pe dumneavoastră cu serviciile solicitate de dumneavoastră sau produsele cerute de dumneavoastră.



În plus, vom primi în mod automat și vom înregistra informații de la browser-ul dumneavoastră, inclusive adresa IP, software-ul și atributele hardware, precum și pagina solicitată.


2. Notă de informare privind protecția datelor personale


Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice Occident are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Occident oferă informații și servicii de cea mai bună calitate, precum și servicii de marketing, reclamă și publicitate.


Informațiile oferite de dumneavoastră pot fi comunicate autorităților publice, numai în cazul în care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justiție.


Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați retragerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la muncescineuropa@gmail.com.


Occident nu are acces la baza de date a unor colaboratori, angajatori sau website-uri colaboratoare, la care sunt transmise datele dumneavoastră pentru scopurile pe care doriți să le atingeți prin folosirea site-ului nostru, transmiterea datelor dumneavoastră fiind acceptată de dumneavoastră prin folosirea site-ului și prin Termenii și Condițiile Occident, astfel acele baze de date nu pot șterge datele dumneavoastră. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.


3. Folosim cookie-uri?


Da, cookie-urile îmbunătățesc accesul la site-ul nostru și identifică vizitarea repetată. Mai mult decât atât, cookie-urile noastre sporesc experiența unui utilizator prin urmărirea și direcționarea în funcție de interesele lui/ei. Această utilizare de cookie-uri, cu toate acestea, nu este în nici un fel legată de orice informație personală de identificare de pe site-ul nostru. Occident utilizează informațiile stocate-detaliile furnizate de dumneavoastră la înregistrare și activitatea desfășurată pe site-ul nostru - în scopul de a facilita accesul la website, de a îmbunătăți anumite produse și servicii și pentru a vă informa referitor la ultimele produse și servicii de care sunteți interesat.


4. Afișarea datelor personale în spațiile publice Occident/ predarea datelor dumneavoastră terților (diferiți angajatori, alte website-uri, etc.).


Datele personale furnizate de către dumneavoastră Occident le poate transmite partenerilor contractului(angajatori cu care are rapoarte juridice, contracte de colaborare) sau le poate afișa pe alte website-uri proprii sau partenere(cu care are rapoarte juridice sau contracte de colaborare), pentru obținerea serviciilor cerute de către clienții noștri sau alte scopuri.


Cv-urile afișate ale clienților pe alte website-uri, pot fi copiate și stocate de către terți asupra cărora Occident nu are nici un control, astfel nu are nici o răspundere în privința acestora.


Utilizarea datelor cu caracter personal de către Occident este în conformitate cu reglementările legale în vigoare în legătură cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.


5. Dezvăluirea părților terțe


Occident nu vinde, nu negociază sau transferă către parți din afară informațiile tale personale identificabile. Acesta nu include părțile de încredere, care ne asistă în operarea site-ului/lor noastre sau în coordonarea afacerii, atâta timp cât părțile sunt de acord să păstreze confidențialitatea acestor informații și/sau următoarele situații:


  • Cu acordul dumneavoastră
  • Dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor sau serviciilor solicitate de dumneavoastră
  • În cazul în care informația e necesară partenerilor companiei pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastră
  • Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei credințe în următoarele situații:


1. protejează drepturile Occident;


2. este prevăzut într-o dispoziție legală;


3. previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;


4. este în siguranță publică sau individuală;


5. aceste informații sunt necesare în vederea rezolvării anumitor situații.


În cazul în care Occident este achiziționată total sau parțial de o altă companie baza de date este transferată noului operator.


În cazul în care Occident devine insolvabilă voluntar sau involuntar prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței. În cazul în care vor apărea situații menționate mai sus veți fi anunțați printr-un anunț postat pe website-ul Occident.


6. Dreptul dumneavoastră de a modifica sau de a șterge datele dumneavoastră deținute de operator


Pentru modificarea /adăugarea unor date sau pentru ștergerea datelor dumneavoastră din baza de date al Occident, puteți apela la operator.


7. Modificări ale politicii de confidențialitate


În cazul în care considerăm că este necesară schimbarea sau completarea regulilor de confidențialitate, vom publica aceste notificări în acest segment.


Vă rugăm să recitiți din când în când aceste politici de confidențialitate pentru a fi la zi cu modificările aduse.


Prin utilizarea site-ului Occident, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.




Copyright © 2018 S.C. OCCIDENT EURES S.R.L | Plasare forțe de muncă in occident